Konferenslokaler nära Stockholm

Kreativa Konferenslokaler | Aktiviteter | Skräddarsydda Scheman | Vanliga Frågor

Unika konferenslokaler på Vision Vindö

Är du också trött på att besöka konferenser med konferenslokaler som oftast följer samma gamla ”mall” för hur en konferens ska se ut? Våra konferenslokaler befinner sig på en trevlig och nyskapande anläggning för att kunna erbjuda det där ”lilla extra”. På Vision Vindö erbjuds en rad olika möjligheter i konferenslokaler som tillsammans med er skapar en miljö för kreativa konferenser och möten du inte vill missa. Vi tror nämligen att en kreativ omgivning bygger den bästa grunden för konferenser där idéer kan gro och nya professionella och personliga relationer utvecklas.

Bara 45 minuter från Slussen i Stockholm ligger den naturnära anläggning som tryggt kan kalla en ”One of a kind”-mötesplats. Vi har en unik konferensanläggning med inspirerande konferenslokaler i skärgården där vi erbjuder skräddarsydda vistelser för både företag och privata möten. Oavsett om ni planerar en konferens med många eller få deltagare löser vi ett upplägg som passar er utmärkt. Kanske är ni i behov av ett roligt och energigivande tillfälle där alla kollegor känner sig uppskattade, eller större ytor för att genomföra en större konferens eller produktutställning där ni dessutom bjuder in era kunder till vår anläggning? Då passar våra konferenslokaler alldeles utmärkt, möjligheterna hos oss är många!

Fortsätt läsa här för mer information om hur våra lokaler kan förgylla era konferenser på Vision Vindö, eller klicka dig vidare till undersidan för fester och övriga event som även de passar utmärkt på vår anläggning i Stockholms skärgård.

KREATIVA KONFERENSLOKALER I STOCKHOLM SÅ SOM NI VILL HA DEM

Vad erbjuder våra konferenslokaler?

En av de största fördelarna med att använda Vision Vindös konferenslokaler är att vi kan skapa den perfekta konferenslokalen för just er, genom att anpassa oss efter era behov. Våra konferenslokaler nära Stockholm består av både stora ytor och mer intima sådana. Vår största konferenslokal rymmer upp till 100 personer men vi kan även erbjuda fem privata villor som passar utmärkt för mindre sällskap. Eller varför inte ha ett aktivt möte där ni sitter utomhus eller går runt på hela anläggningen och i dess härliga omgivningar? Oavsett vad ni väljer kan ni lita på att vi justerar lokalen efter vad som tilltalar er allra mest.

Dukade bord framför en projektorskärm

Större konferenslokaler

Vår största konferenslokal rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

I och med den omfattande grundinredningen kan lokalen smidigt användas till det mesta: som stor konferenslokal, mässhall vid produktuppställningar, eller festlokal – oavsett tid på dygnet! Bokar du denna konferenslokal får du också tillgång till bar, DJ-utrustning och mörkläggningsmöjligheter som kan förvandla den ljusa och fräscha lokalen till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal på nolltid.

Vill ni hellre ha ett scenombyte och lämna konferenslokalen föreslår vi att samla gruppen i vår klassiska arkadspelhall med törstsläckande förfriskningar som tillbehör, mingel i våra villor och på deras uteplatser, eller att ni roar er med av några av våra många andra aktiviteter.

Ett perfekt avslut på konferensen – Café Glassvillan

Under årets varmare månader har Vision Vindö äran att dela område med café Glassvillan, ännu en anledning att boka våra konferenslokaler! När caféet inte är öppet passar lokalen fint för luncher, middagar och kanske ett och annat glassfika med egenproducerad gelato även för konferensgrupper.

Svart villa för möten

Konferens i våra Exklusiva villor

En hel villa som konferenslokal…

Är ni ett mindre sällskap eller behöver en mer intim möteslokal som konferenslokal nära Stockholm kan vi bygga upp med duk och projektor för konferenser i er privata villa. Där kan ni sitta avskilt och behöver enbart ta hänsyn till och fokusera på varandra. Oavsett önskemål skapar vi konferenslokalen där ni vill ha den med behovsanpassad teknik och anteckningsmaterial på plats.

… eller som grupprum, festvåning eller övernattningshus

Förutom som huvudsaklig konferenslokal kan villorna med fördel även användas som grupprum när större sällskap behöver dela på sig. Och självklart passar de också utmärkt för mingel, middagar och andra liknande härligheter.

I våra villor behöver ni alltså inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster. Här är ni själva i en mysig ”hemma hos”-miljö. När de viktiga punkterna på dagens möte eller konferens är avcheckade kan ni slappna av med ett glas bubbel och kanske låta oss sätta ihop en meny med färska råvaror som ni sen tillsammans tillagar och avnjuter som kvällens middag innan ni övernattar i samma hus. Om detta inte är helt i er smak och önskar någon annan form av aktivitet hjälper vi till att skräddarsy vad ni vill ha.

Våra moderna och fräscha konferenslokaler, både stora och små, ger en bra känsla som bidrar med energi och kreativitet vid  tillfällen då beslut behöver fattas och visioner växa fram; där festlokalen eller de exklusiva villorna dessutom ofta ger upphov till eftersnack som knyter ihop säcken och avslutar dagen på bästa sätt.

Aktiviteter och annat skoj

Symbol på tre ballonger i linjekonst

Festligheter

När besluten är tagna och mötestiden tar slut är det dags att fira allt hårt arbete som lagts ner. Då går vi utanför boxen i vår stora konferenslokal som kan ta upp till 100 personer och skapar det festliga tillfället som alla kommer prata om. Med den inbyggda baren och DJ-utrustningen som grund bygger vi om den ljusa möteslokalen till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal och ni kan släppa loss hur mycket ni vill oavsett tid på dygnet.

Lanseringsevent i våra konferenslokaler nära Stockholm

Varför inte bjuda in kunder och samarbetspartners till den roliga festkvällen? Kanske är det dags för ert företag att släppa nästa produkt eller tjänst, med ett lanseringsevent på dagen och party med möjlighet till övernattning på kvällen. Allt på en och samma konferensanläggning.

Om ni istället föredrar något mer privat kan en helkväll i våra exklusiva villor passa bättre. Här kan ni till och med fortsätta att jobba på teambuildingen och laga er middag själva med hjälp av recept och råvaror som tillhandahålls av oss, samt en hel del samarbete. Ni väljer helt själva!

Symbol på en vespa i linjekonst

aktiviteter

Den röda tråden på Vision Vindö är vårt intresse för bilar och motorer som med jämna mellanrum fyller våra konferenslokaler med häftiga och unika fordon. Detta märks självklart också utanför konferenslokalerna i listan på de aktiviteter vi har att erbjuda under er konferens. Här får ni öva på precision, koncentration och fokus på ett roligt sätt. Förutom en rad motoraktiviteter har vi även en imponerande bilutställning på Vindö Bilgalleri, med en gedigen samling av bilar från olika epoker och med en bred geografisk spridning.

För de grupper som hellre vill göra något annat i aktivitetsväg har vi en mängd andra alternativ att välja på. Allt ifrån traditionell matlagning, en föreläsning eller varför inte en mat- och dryckesprovning? Vi har även aktiviteter i form av teambuilding för de som vill stärka teamet från grunden. The sky is the limit, helt enkelt, och vi ordnar vad ni kan tänkas behöva och vilja ha.

Konferens med skräddarsydda scheman och upplägg

En balans mellan nytta och nöje som passar just er

I våra konferenslokaler är det enkelt att skapa ett upplägg som är optimalt för just er grupp. I våra privata, designade villor bor ni själva i närheten av Stockholm och har tillgång till allt som kan tänkas behövas. Det skapar möjligheten att utifrån ert behov och era planer lägga upp ett dagsschema där ni inte behöver påverkas av andra och ni kan lägga allt fokus på er själva. Ni får helt enkelt en ostörd tid i en ”hemma hos”-miljö. Som standard är incheckningtiden kl. 13.00 på ankomstdagen och utcheckningstiden kl. 09.00 på avresedagen, men undantag kan göras vid överenskommelse.

Som komplement till villorna och för välbehövliga miljöombyten finns alla andra konferenslokaler och ytor på anläggningen, där ni kan avnjuta goda måltider eller roa er med spännande aktiviteter. Hur mycket tid ni väljer att avsätta till nytta respektive nöje beror på era behov, men vi strävar givetvis efter att förena de två på bästa sätt!

Enbart dagskonferens eller övernattning?

Tack vare vårt geografiska läge i närheten av Stockholm kan ni utan problem boka våra konferenslokaler för en dagskonferens där ni hinner med en fulländad heldag och kommer hem samma kväll. Även om våra villor är anpassade för att kunna sova över i funkar de lika bra som konferenslokal som enbart ska nyttjas för en dag. Vi kan enkelt sätta upp projektor, skärm samt fylla upp med skrivmaterial så ni bekvämt kan sitta antingen runt matbordet eller i soffan och skapa visioner.

Men om ni har mycket att hinna med eller vill roa er en helkväll finns totalt 23 sovrum med 41 enskilda bäddar till ert förfogande för övernattningar på vår konferensanläggning. Alla fem villor har fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika i planlösning och design.

Flexibilitet är vårt motto så tveka inte att höra av er så vi kan ordna anpassade konferenslokaler och en unik vistelse som passar er. Välkomna till Vision Vindö!

Vanliga frågor om våra konferenslokaler

Vår anläggning och våra konferenslokaler ligger cirka 45 minuter från Stockholm.

Ja, man kan ta buss nästan hela vägen fram till anläggningen (3 minuters promenad från hållplatsen).

I våra villor kan totalt 41 personer övernatta.

Ja, det finns en stor gratisparkering.

Kan detta vara något för er?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫