Möten &

Konferens

Vilken typ av möte är ni ute efter?
      Stor konferens med många deltagare?
 Ett mindre möte i privat och avskild miljö?

Då har ni kommit rätt.

Möteslokaler

Plats att mötas

Konferensladan Galleriet

Är ni många i gruppen passar vår moderna konferenslada perfekt. Där möblerar vi enkelt för upp till 100 personer. Fika och måltider serveras i nära anslutning så att ni får ut det mesta möjliga av er konferens. Den här lokalen går enkelt att förvandla till fest- eller konsertlokal eller egentligen till vad som helst. Prata med oss om dina idéer och önskemål så löser vi det tillsammans.

Villor

Är ni en liten grupp som bara vill fly kontoret och få lite miljöombyte för en stund, sparka av er skorna och luta er tillbaka i soffan? Då hyr ni en av våra villor och har ert möte där. Förvånansvärt mycket kan hända när man bryter de vanliga mönstren och hamnar i en ny miljö. Att sitta ner, prata och laga mat ihop medan hjärnan jobbar ostört är ett bra sätt att komma på nya idéer och infallsvinklar.

Fakta om våra möteslokaler

Vår största konferenslada rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

  • Scen
  • Ljud och ljus
  • Projektor och bildskärm
  • Mikrofoner och myggor
  • Inbyggd bar och DJ-utrustning
  • Toaletter och garderob
boende

Som hemma,

fast borta

När du övernattar hos oss bor du i någon av våra fem villor. De är olika i stil och inredning, men har alla en trivsam atmosfär där du snabbt känner dig som hemma. Villorna kan ni hyra i samband med arrangemang i våra konferenslador för att inkvartera deltagarna, men det går också bra att hyra en villa för en mindre konferens, ledningsgruppsmöte eller liknande. Alla villorna är givetvis fullutrustade vad gäller köksutrustning och bekvämligheter. Självklart fixar vi maten om ni hellre vill det.

Sammanlagt finns 23 sovrum med totalt 41 sängplatser. Ni kan hyra en villa eller två eller alla fem, alltefter hur behoven ser ut. 

Ornö

Ovanför Glassvillans lokaler i villa Ornö finns denna vackra våning med fem dubbelrum med delbara sängar och en stor, härlig balkong.

Svartskär

Svartskär är en tvåplansvilla med tre dubbel- och två enkelrum. Huset är inrett i English Countryside-stil och har en trevlig trädgård med en mindre uteplats samt jacuzzi.

Rånö

Rånö är vår kanske mest säregna villa, med sin färgstarka femtiotalsinspirerade funkisinredning. Huset har fyra dubbelrum och ett enkelrum, utöver en utomhusjacuzzi.

Harö

Vision vindö kök och uteplats

Förutom fyra dubbelrum har enplansvillan Harö även en stor uteplats med bastu, jacuzzi och väderskyddad matplats för upp till 30 personer.

Korsö

Enplansvillan Korsö med sina fyra dubbelrum andas lyx inte bara i sin inredning, utan även för att inomhusbastun kompletteras av en jacuzzi på altanen.

Mat

Good food. Good mood.

Good food.
Good mood.

Hunger och trötthet är kreativitetens värsta fiender och inget gott har någonsin kommit ur lågt blodsocker. Därför finns alla möjligheter att äta bra hos oss. Vi serverar alla dagens mål och så många mellanmål och fikastunder ni vill ha. 

När vi lagar mat ligger fokus på säsongens råvaror av hög kvalitet, och vi erbjuder allt från grillkväll till skaldjursplatå. Vårt mål är att göra era måltider till några av vistelsens höjdpunkter.

Men det finns också möjligheten att laga maten själva. Beställ en matbox som innehåller allt ni behöver och gör matlagningen till en uppskattad gruppaktivitet. Ett roligt och avspänt sätt att komma ur sina traditionella roller och göra något nytt ihop.

Vi levererar råvaror och recept för en bättre måltid. Ni skalar, steker, kokar och brässerar och lagar tillsammans en måltid värd att minnas.

Vi har en grundmeny som vi utgår från, men har ni speciella önskemål är det bara att ni meddelar oss så löser vi det.

Från 695:-/person (exkl. moms)

Här serveras säsongens soppa till förrätt och nattbakad högrev eller BBQ-kyckling med rostad potatis, grönsallad, bearnaise- och barbecuesås till varmrätt. Till efterrätt blir det en glassdessert från Glassvillan.

Vi ber er att i förväg komma överens om en kombination för hela sällskapet (med undantag för kostavvikelser). Vegetariska/veganska alternativ finns givetvis.

Från 695:-/person (exkl. moms)

Från maj till september gillar vi att grilla och bjuder gärna in till där styckdetaljer och grönsaker hamnar på grillen och tillagas till perfektion för att serveras som buffé.

Till detta serverar vi tillbehör som rostad potatis, primörer, tomatsallad, grönsallad och passerade såser och röror. För den som så föredrar finns både vegetariska och veganska alternativ.

Till efterrätt serveras en glassdessert från Glassvillan.

Från 895:-/person (exkl. moms)

Vi dukar upp med säsongens finaste råvaror – kött och grönsaker och till det goda såser. Var och en i sällskapet skapar sin egen måltid och tillagar den medan ni äter.

I fonduekvällen ingår halloumi/grillost, nötkött, champinjoner, brödkuber, broccoli, blomkål, smålökar och paprika. Till fonduen serveras sallad, såser och potatis.

Från 795:-/person (exkl. moms)

Få saker är godare än färska skaldjur tillsammans med goda tillbehör i gott sällskap.

Var och en serveras 150 g räkor, 150 g rökta räkor, tre ostron, två havskräftor eller en halv hummer och en halv krabba.

Till detta serveras majonnäs, aioli, vinägersås, tabasco och smörrostat bröd. Observera att utbudet kan variera över säsong.

Från 995 kr/person (exkl. moms)

Dryck till maten
Oavsett vilket alternativ ni väljer kan vi självklart alltid erbjuda passande dryckesalternativ. Kaffe, te och något sött efter huvudmåltiden ingår alltid.

Aktiviteter

Upplevelser som inspirerar

Det finns mycket att göra på Vision Vindö – välj mellan aktiviteter som är roliga, avkopplande, utmanande eller avslappnande. Alternativt kombinera dem som du vill. Eller välj att göra ingenting, det är också ganska behagligt.

För fler aktiviteter, läs mer om vår samarbetspartner Öppet Hav ≫

Matboxen

Laga en riktigt god trerättersmiddag tillsammans. Vi fixar recepten och råvarorna – ni står för matlagningen. Menyerna följer årets alla säsonger.

Pris från 695 SEK per person (exkl. moms)

Spelhallen

Ta en skön nostalgitripp tillbaka till 80- och 90-talen och flipper- och arkadspelens underbara värld. Samlas före eller efter middagen för några timmars spel, gemenskap och förfriskningar.

Pris från 2 000 SEK för 2 timmar (exkl. moms)

Utomhuspaddel

Ett padelracket och två bollar

För besökare med mycket spring i benen har vi två padelbanor på anläggningen. Racket och bollar finns självklart att låna.

Pris från 400 SEK per bana och timme (exkl. moms) 

Vindö Bilgalleri

Här har vi något du inte ser varje dag: en av Sveriges största, privata bilsamlingar. På Vindö Bilgalleri finns närmre 100 bilar av olika slag, epoker och tillverkare att titta närmare på och drömma sig bort till. Ögongodis när det är som allra bäst.

Pris från 4500 SEK i startavgift och därefter 295 SEK per person (exkl. moms)

Motorburen lek

Person som manövrerar en lyftmaskin

En fartfylld, rolig och kanske aningen pirrig teamaktivitet. Här ska du manövrera en grävmaskin med vattenfyllda hinkar på tid och köra fyrhjuling – utan hjälp av syn eller hörsel.

Pris från 4500 SEK i startavgift och därefter 295 SEK per person (exkl. moms)

Låter detta spännande?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se eller prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mailadress i fältet nedanför!


ÖVRIG INFORMATION

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫

 

© Vision Vindö 2023