Om

Vision Vindö

Man kan säga att Vision Vindö är resultatet av två olika passioner och fem överblivna hus. Det började med en förkärlek för glass och bilar som behövde någonstans att ta vägen. Ur det uppstod Glassvillan och Vindö Bilgalleri. Sen tillkom fem villor på området som behövde användas till något, men vad? Varför inte göra en konferensanläggning av alltihop? Men inte en vanlig, tråkig en, utan en som inte passar in i någon mall och som sticker ut, inspirerar och bejakar det lustfyllda i tillvaron.

Det är ambitionen med Vision Vindö – att hjälpa våra gäster att hitta och frigöra den kreativitet vi vet att de har inom sig, den ömtåliga kreativitet som är så lätt att strypa i trista konferensutrymmen. Nej, vi är inte som alla andra, och det är det som är hela grejen med oss.

Välkommen!

Kontakt

Hur kontaktas vi?

Telefon

Vill du ta ett snack med oss på Vision Vindö?

Mail

Föredrar du att skriva?

Offert

Eller är du kanske redo att skicka en förfrågan?

Adress

Var finns vi?

Vi ligger längst ut på Vindö, 45 minuters bilresa från Stockholm.

Adressen är Bredviksvägen 1, 139 74 Djurhamn.

Teamet

Vilka är vi?

Plus ett härligt gäng deltidsanställda som hjälper oss när det behövs!

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se eller prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mailadress i fältet nedanför!


ÖVRIG INFORMATION

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫

© Vision Vindö 2024