Event &

Lansering

Vilken typ av event vill ni skapa?
      Står ni inför en produktlansering?
   Har ni behov av att utbilda er personal?
        Eller handlar det om något helt annat?

Då passar vår anläggning perfekt.

Lokaler & Ytor

Plats för tillställning

Produktlanseringar och andra event

Står ni inför en produktlansering av något slag? Eller har ni behov av att utbilda personalen på exempelvis ett nytt fordon, båt eller maskiner? Stora ytor och utrymmen gör Vision Vindö till en mycket flexibel anläggning med eventlokaler för alla sorters lanseringar, utbildningar och annat som kräver utrymme. Byggnader på 300-500 kvm och med stora portar gör det möjligt att till exempel köra in en lastbil eller ett par, eller andra större fordon som båtar och maskiner. Det går givetvis också bra att ställa i ordning flera olika stationer om det handlar om en produktutbildning eller liknande. Här är i princip allt möjligt, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Är det någon annan typ av evenemang finns gott om plats för teknik och utrustning av olika slag som kan placeras ur vägen men ändå nära till hands.

Lada

Är ni många i gruppen passar vår moderna lada perfekt. Där möblerar vi enkelt för upp till 100 personer. Om fika och måltider önskas serveras dessa i nära anslutning så att ni får ut det mesta möjliga av ert event. Den här lokalen går även enkelt att förvandla till fest- eller konsertlokal eller egentligen till vad som helst. Prata med oss om dina idéer och önskemål så löser vi det tillsammans.

Villor

Är ni en liten grupp som bara vill fly kontoret och få lite miljöombyte för en stund, sparka av er skorna och luta er tillbaka i soffan? Då hyr ni en av våra villor och har ert möte eller utbildning där. Förvånansvärt mycket kan hända när man bryter de vanliga mönstren och hamnar i en ny miljö. Att sitta ner, prata och laga mat ihop medan hjärnan jobbar ostört är ett bra sätt att komma på nya idéer och infallsvinklar.

Fakta om våra möteslokaler

Vår största lada rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

  • Scen
  • Ljud och ljus
  • Projektor och bildskärm
  • Mikrofoner och myggor
  • Inbyggd bar och DJ-utrustning
  • Toaletter och garderob
boende

Som hemma,

fast borta

När du övernattar hos oss bor du i någon av våra fem villor. De är olika i stil och inredning, men har alla en trivsam atmosfär där du snabbt känner dig som hemma. Villorna kan användas lite hur ni vill: antingen hyr ni alla fem om ni är många som ska övernatta vid ett större event, eller så hyr ni bara en villa eller två om ni när något färre – allt beror på era behov och önskemål.

Sammanlagt finns 23 sovrum med totalt 41 sängplatser. Samtliga villor är givetvis fullutrustade vad gäller köksutrustning och bekvämligheter. Och ni väljer själva om ni vill laga maten själva eller om ni vill att vi gör det. Läs mer om matmöjligheterna här →

Ornö

Ovanför Glassvillans lokaler i villa Ornö finns denna vackra våning med fem dubbelrum med delbara sängar och en stor, härlig balkong.

Svartskär

Svartskär är en tvåplansvilla med tre dubbel- och två enkelrum. Huset är inrett i English Countryside-stil och har en trevlig trädgård med en mindre uteplats samt jacuzzi.

Rånö

Rånö är vår kanske mest säregna villa, med sin färgstarka femtiotalsinspirerade funkisinredning. Huset har fyra dubbelrum och ett enkelrum, utöver en utomhusjacuzzi.

Harö

Vision vindö kök och uteplats

Förutom fyra dubbelrum har enplansvillan Harö även en stor uteplats med bastu, jacuzzi och väderskyddad matplats för upp till 30 personer.

Korsö

Enplansvillan Korsö med sina fyra dubbelrum andas lyx inte bara i sin inredning, utan även för att inomhusbastun kompletteras av en jacuzzi på altanen.

Mat

Good food. Good mood.

Good food.
Good mood.

En grundförutsättning för ett lyckat event är att alla är mätta och på gott humör. Därför finns alla förutsättningar för att äta bra hos oss. Vi serverar alla dagens mål och så många mellanmål och fikastunder ni vill ha för att hålla energin uppe.

När vi lagar mat ligger fokus på säsongens råvaror av hög kvalitet, och vi erbjuder allt från grillkväll till skaldjursplatå. Vårt mål är att göra era måltider till några av vistelsens höjdpunkter.

Men det finns också möjligheter att laga maten själva. Beställ en matbox som innehåller allt ni behöver och gör matlagningen till en uppskattad gruppaktivitet. Ett roligt och avspänt sätt att komma ur sina traditionella roller och göra något nytt ihop.

Vi levererar råvaror och recept för en bättre måltid. Ni skalar, steker, kokar och brässerar och lagar tillsammans en måltid värd att minnas.

Vi har en grundmeny som vi utgår från, men har ni speciella önskemål är det bara att ni meddelar oss så löser vi det.

Från 695:-/person (exkl. moms)

Här serveras säsongens soppa till förrätt och nattbakad högrev eller BBQ-kyckling med rostad potatis, grönsallad, bearnaise- och barbecuesås till varmrätt. Till efterrätt blir det en glassdessert från Glassvillan.

Vi ber er att i förväg komma överens om en kombination för hela sällskapet (med undantag för kostavvikelser). Vegetariska/veganska alternativ finns givetvis.

Från 695:-/person (exkl. moms)

Från maj till september gillar vi att grilla och bjuder gärna in till där styckdetaljer och grönsaker hamnar på grillen och tillagas till perfektion för att serveras som buffé.

Till detta serverar vi tillbehör som rostad potatis, primörer, tomatsallad, grönsallad och passerade såser och röror. För den som så föredrar finns både vegetariska och veganska alternativ.

Till efterrätt serveras en glassdessert från Glassvillan.

Från 895:-/person (exkl. moms)

Vi dukar upp med säsongens finaste råvaror – kött och grönsaker och till det goda såser. Var och en i sällskapet skapar sin egen måltid och tillagar den medan ni äter.

I fonduekvällen ingår halloumi/grillost, nötkött, champinjoner, brödkuber, broccoli, blomkål, smålökar och paprika. Till fonduen serveras sallad, såser och potatis.

Från 795:-/person (exkl. moms)

Få saker är godare än färska skaldjur tillsammans med goda tillbehör i gott sällskap.

Var och en serveras 150 g räkor, 150 g rökta räkor, tre ostron, två havskräftor eller en halv hummer och en halv krabba.

Till detta serveras majonnäs, aioli, vinägersås, tabasco och smörrostat bröd. Observera att utbudet kan variera över säsong.

Från 995 kr/person (exkl. moms)

Dryck till maten
Oavsett vilket alternativ ni väljer kan vi självklart alltid erbjuda passande dryckesalternativ. Kaffe, te och något sött efter huvudmåltiden ingår alltid.

Fika och mellanmål
Vi servar så mycket te, kaffe, vatten, mackor, gofika och frukt som ni vill. Säg bara till vad ni behöver så fixar vi det.

Aktiviteter

Upplevelser som inspirerar

Gör ett avbrott i arbetet med någon av våra aktiviteter. En kreativ paus ökar skärpan och gör att ni får ut mer av er arbetsdag. Det finns en hel rad olika aktiviteter att välja mellan – eller att kombinera.

För fler aktiviteter, läs mer om vår samarbetspartner Öppet Hav

Matboxen

Laga en riktigt god trerättersmiddag tillsammans. Vi fixar recepten och råvarorna – ni står för matlagningen. Menyerna följer årets alla säsonger.

Pris från 695 SEK per person (exkl. moms)

Spelhallen

Ta en skön nostalgitripp tillbaka till 80- och 90-talen och flipper- och arkadspelens underbara värld. Samlas före eller efter middagen för några timmars spel, gemenskap och förfriskningar.

Pris från 2 000 SEK för 2 timmar (exkl. moms)

Utomhuspaddel

Ett padelracket och två bollar

För besökare med mycket spring i benen har vi två padelbanor på anläggningen. Racket och bollar finns självklart att låna.

Pris från 400 SEK per bana och timme (exkl. moms) 

Vindö Bilgalleri

Här har vi något du inte ser varje dag: en av Sveriges största, privata bilsamlingar. På Vindö Bilgalleri finns närmre 100 bilar av olika slag, epoker och tillverkare att titta närmare på och drömma sig bort till. Ögongodis när det är som allra bäst.

Pris från 4500 SEK i startavgift och därefter 295 SEK per person (exkl. moms)

Motorburen lek

Person som manövrerar en lyftmaskin

En fartfylld, rolig och kanske aningen pirrig teamaktivitet. Här ska du manövrera en grävmaskin med vattenfyllda hinkar på tid och köra fyrhjuling – utan hjälp av syn eller hörsel.

Pris från 4500 SEK i startavgift och därefter 295 SEK per person (exkl. moms)

Låter detta spännande?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se eller prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mailadress i fältet nedanför!


ÖVRIG INFORMATION

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫

 

© Vision Vindö 2023