Integritetspolicy

Med ”personuppgifter” avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person. Liljestrand Group AB (koncernmoder till Vindö Glass och Logi AB) är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du tillhandahåller oss eller som inhämtas av oss från annan källa. Vi behandlar alltid personuppgifter med stor respekt för den personliga integriteten. Här beskriver vi hur vi hanterar och lagrar informationen samt vilka rättigheter du har. 

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig: info@liljestrand.se

Insamling av personuppgifter
Du själv lämnar dessa till oss, exempelvis för att bli kund men också i andra situationer. Till exempel via hemsidan, på fysiska blanketter, i kontakt med kundtjänst, via e-post, brev och kontaktformulär.

Webbsidor
Du kan besöka visionvindo.se utan att personuppgifter samlas in. Vi samlar endast in information som används för statistiska syften och besökaren förblir anonym. Exempel på sådan information är tidpunkt för besöket, hur lång tid besöket varar och vilka sidor som besöks. Vi använder även ”cookies” för att funktioner och tjänster på webbplatsen ska fungera på rätt sätt.

Tillgång till personuppgifter
Endast de som behöver tillgång till personuppgifterna för att utföra överenskommen tjänst har behörighet att komma åt och hantera dessa. Vi har flera underleverantörer som hanterar personuppgifter i olika omfattning och de har samma krav på hanteringen som Liljestrand Group AB har internt.

Arkivering av uppgifter
Vi sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt. Vissa uppgifter kan dock behöva sparas för längre tid för att uppfylla andra legala krav, till exempel bokföringslagen där vi behöver spara uppgifter i 7 år. Det finns också skäl att spara uppgifterna för längre tid om det pågår en utredning eller en tvist, även om kundförhållandet sedan tidigare har upphört, eller i fall då du köpt en produkt av oss där vi behöver spara uppgifterna för att kunna fullgöra vårt garantiåtagande.

Rättigheter
Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas av Liljestrand Group AB. Du kan även begära en rättelse av dina uppgifter. Du har vidare under vissa förutsättningar rätt till begränsning av behandling av sina personuppgifter, rätt till radering av personuppgifter.

Om du motsätter dig att personuppgifterna behandlas för marknadsföring via telefon och eller e-post har du rätt att när som helst meddela Liljestrand Group AB som då upphör med detta. Du har under vissa förutsättningar rätt att få personuppgifter som du lämnat själv överförda till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

Art attribution

Följande gäller den ”one line art” som används på hemsidan.

Blomma: nature PNG Designed By ngupakarti from pngtree.com

Uggla: hand icons PNG Designed By ngupakarti from pngtree.com

Ballonger: Holiday Vectors by Vecteezy

Kock: Hand Vectors by Vecteezy

Spelkontroll: 32 Vectors by Vecteezy

Tennisspelare: Ball Vectors by Vecteezy

Bil: Illustrate Vectors by Vecteezy

Teambuilding-händer: Human Vectors by Vecteezy

Man med mikrofon: Mic Vectors by Vecteezy

Lastbil: Delivery Logo Vectors by Vecteezy

Händer som skålar: Glass Vectors by Vecteezy

Soffa: Illustrate Vectors by Vecteezy

Händer med glassar: Cool Vectors by Vecteezy

Person som vaknar: bedroom PNG Designed By ngupakarti from pngtree.com

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫