Nyfiken på något nytt?

Vision Vindö är Stockholms coolaste mötesplats, utan tvekan!

För både företag och privata möten kan vi skräddarsy en minnesvärd upplevelse i inspirerande miljö bara 45 minuter från Stockholm. En fullutrustad anläggning med fem designvillor med 41 enskilda bäddar, möteslokaler för upp till 100 personer och stora ytor för teamaktiviteter – en destination i sig själv!

En mötesdag på Vision Vindö

En mötesdag på Vision Vindö

Börja dagen med en kopp Nespresso och en smörgås i en av våra designade villor och njut av tystnaden. Hos oss finns det inga störande ljud och ni slipper trängsel på frukostbuffén med andra konferensgrupper. Ni är helt själva och behöver bara ta hänsyn till varandra. 

Dra av det ”tråkiga” runt vardagsrumsbordet så att ni kan hålla eftermiddagen öppen för roligheter. Ni pausar när ni känner för det och då vi har fyllt kylen med förnödenheter efter era önskemål. Frukt eller godis, vatten eller bubbel. The sky is the limit.

Ta sedan en promenad upp till vårt café Glassvillan för en god lunch. Vi lagar hemmagjorda soppor, grytor eller det som ni önskar. Om ni har tur kanske det bjuds på lite egentillverkad gelato också. Som vanligt skräddarsyr vi efter era behov. Flexibilitet är vårt motto. 

Den röda tråden hos oss är vårt motorintresse. Därför har vi självklart en motorinspirerad aktivitetsarena. Här får ni öva på precision, koncentration och fokus. Om detta inte är helt i er smak har vi lyckligtvis även en hel del andra aktivitetsförslag.

När dagen lider mot sitt slut föreslår vi lite egentid och nöje i våra villor. Varför inte samla truppen i vår spelhall och spela några klassiska arkadspel med törstsläckande förfriskningar innan ni tar en guidad tur runt vår imponerande bilsamling på Vindö Bilgalleri? Utställningen är en av Sveriges mest gedigna samlingar av bilar från olika epoker och med bred geografisk spridning. 

Middagen intar ni i Glassvillan framför en sprakande brasa. Alternativt fortsätter ni med samarbetsbyggandet och låter oss sätta ihop ett recept med färska råvaror och ni lagar er egen kvällsmat tillsammans. 

De exklusiva villorna ger upphov till eftersnack och ännu mer visionskapande. Ni sitter ensamma och behöver inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster. Här är ni själva i en mysig ”hemma hos”-miljö.

Välkomna till Vision Vindö! 

Vi erbjuder:

Inspirationslösningar

Dagsdröm

Med en anläggning som ligger endast drygt 45 minuter från Stockholm är det fullt möjligt att hinna med många saker och uppleva en fulländad heldag hos oss utan att behöva sova över. Vi finns på plats precis så länge som ni vill vara här och utformar dagen som ni vill.

Skicka en offertförfrågan så återkommer vi med ett offertförslag för just ert besök.

Övernattningsös

Ibland finns det helt enkelt inte tillräckligt med tid till allt som ska hinnas med! Då är det tur att Vision Vindö har fem exklusiva villor till förfogande för övernattningar. I dessa behöver ni bara träffa er egen grupp och kan fokusera helhjärtat på att skapa era egna visioner.

För övernattningar gäller priset fr. 14 000 kr inkl. moms per villa för upp till 10 personer.

Kick off-kul

Mindre betoning på möten och mer fokus på att bara tagga till? Tillsammans hittar vi den perfekta balansen mellan nytta och nöje för att skapa en kickoff som sent kommer att glömmas men samtidigt lägger en stabil grund för er grupps fortsatta samarbete.

Här kan ni läsa mer om event och fester hos oss.

Lokaler & Område

Lokaler & Område

Eftersom vi känner oss trygga i att kalla Vision Vindö en ”one of a kind”-anläggning vågar vi också påstå att våra lokaler har samma utanför boxen-anda. Däremot förstår vi att vissa möten kräver lite mer av det traditionella och vi har självklart allt som behövs även för det. Vår stora eventlokal tar upp till 100 personer och har följande:

Här hittar ni dessutom en inbyggd bar och DJ-utrustning för kvällens festligheter. Eftersom vi jobbar flexibelt kan vi till och med se till att lokalen förvandlas från en ljus och fräsch möteslokal till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal på nolltid och oavsett tid på dygnet!

Vi får inte heller glömma de möjligheter som stora allmänna områdesytor kommer med. Vår eventlokal och grusplanerna som omger byggnaderna har gott om plats för exempelvis produktuppställningar eller mässor.

För mer intima möten eller som upplyftande grupprum kan även vi våra villor användas. Slappna av i soffan eller runt matbordet och låt inspirationen flöda. Här bygger vi upp med duk och projektor och skrivmaterial så att ni kan fokusera på att skapa visioner för ert företag.

Boende

Vision Vindö tillhandahåller övernattningsmöjligheter i fem nybyggda och stilfullt inredda villor. Totalt finns 23 sovrum med 41 enskilda bäddar. Varje hus har egna fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika. På så sätt kan vi se till att matcha just den eller de villor som möter er grupps behov och önskemål på det mest optimala sättet. Planritningar finns i bildkarusellerna.

Ornö

Ovanför Glassvillans lokaler i villa Ornö finns denna vackra våning med fem dubbelrum med delbara sängar och en stor balkong.

Svartskär

Svartskär är en tvåplansvilla med tre dubbel- och två enkelrum. Huset är inrett i English Countryside-stil och har en trevlig trädgård med en mindre uteplats.

Rånö

Rånö är vår kanske mest säregna villa, med sin färgstarka femtiotalsinspirerade funkisinredning. Huset har fyra dubbelrum och ett enkelrum.

Harö

Förutom fyra dubbelrum har enplansvillan Harö även en stor uteplats med både bastu och en väderskyddad matplats för upp till 30 personer.

Korsö

Enplansvillan Korsö med fyra dubbelrum andas lyx inte bara i sin inredning, utan även för att inomhusbastun kompletteras av jacuzzin på altanen.

Aktiviteter

Matlagning

Spelhall

Padel

Bilutställningar

Teambuilding

Föreläsningar

Motoraktiviteter

Mat- &
dryckesprovning

Referenser

Fortfarande nyfiken?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫