Möteslokaler nära Stockholm

Inspirerande möteslokaler på Vision Vindö

Våra lokaler passar inte bara utmärkt för att anordna och besöka konferenser, vår anläggning är också den perfekta platsen för möten och våra lokaler omvandlas enkelt till inspirerande möteslokaler. Varje dag hålls tusentals möten runt om i Sverige som alla följer samma – och kanske lite tröttsamma? – mall för hur ett möte traditionellt ”ska” se ut. Varför inte bryta den trenden och planera in ett möte på en trevlig och nyskapande mötesanläggning? Vision Vindö är en mötesanläggning med en rad olika möjligheter som tillsammans med er skapar kreativa möten som alla vill vara med på. För att skarpsinniga och innovativa idéer ska utvecklas tror vi att miljön är väldigt viktig, en kreativ och inspirerande miljö bidrar till kreativa och inspirerande möten!

Inspirerande möteslokaler nära Stockholm

Våra möteslokaler hittar du endast 45 minuter från Slussen (Stockholm). Vi känner oss trygga med att kalla vår mötesanläggning ”One of a kind”. På Vision Vindö hittar du unika möteslokaler i skärgården där vi enkelt kan skräddarsy vistelser för både företag och privata möten. Oavsett om det är ett stort möte med många deltagare eller ett mer privat möte med färre deltagare hittar vi ett upplägg som passar er. Kanske är ni i behov av produktiva ledningsgruppsmöten där visioner kan växa, ett roligt och energigivande tillfälle där alla kollegor känner sig uppskattade, eller större ytor för att genomföra en mässa eller produktutställning där ni dessutom bjuder in era kunder till vår anläggning? Möjligheterna hos oss är många!

Fortsätt läsa för att få veta mer om våra möteslokaler och hur ni kan ta era möten till nästa nivå på Vision Vindö. Eller är ni på ett lite festligare humör? Då kan du läsa mer om fester och event på vår anläggning!

Möteslokaler utifrån era behov

Vad är speciellt med våra möteslokaler?

Att hålla sina möten i våra möteslokaler på Vision Vindö innebär att vi skräddarsyr den perfekta möteslokalen för just er, utifrån era behov. Välj fritt mellan stora, rymliga lokaler eller mindre, mer intima. Vår största möteslokal är stor nog att rymma upp till 100 personer, men är du ute efter något mer intimt kan vi också erbjuda fem privata villor som är perfekt om ni är ett mindre sällskap. Oavsett om ni föredrar stora eller mer intima lokaler ser vi till att lokalen skräddarsys för att uppfylla just era behov.

Dukade bord framför en projektorskärm

Större möteslokaler

Vår största möteslokal rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

Våra moderna och fräscha möteslokaler, stora som små, hjälper till att skapa en känsla och energi som leder till kreativitet vid tillfällen då viktiga beslut behöver fattas och tankar och idéer utvecklas.

Ett perfekt avslut på konferensen - Café Glassvillan

Varje möte borde avslutas med någon sorts belöning för att fira ett produktivt möte. Vi rekommenderar varm att lämna möteslokalen och bege er mot Café Glassvillan! Så länge vädret tillåter och värmen finns kvar delar Vision Vindö området med café Glassvillan. När caféet är stängt passar lokalen istället utmärkt för luncher, middagar, eller varför inte en glassfika med hemgjord gelato även för mötesgrupper.

Svart villa för möten

Exklusiva villor som möteslokal

Om ni hellre vill ha lite mer intima möteslokaler är våra exklusiva villor det perfekta valet. Om ni är ett mindre antal deltagare kan våra villor erbjuda en miljö med projektor och duk som är perfekt för att hålla redovisningar eller annat spännande som står på agendan för mötet. Använder ni våra exklusiva villor som möteslokal får ni precis den avskildhet ni behöver där ni kan lägga fullt fokus på mötet och varandra. All teknik och material som ni kan tänkas behöva inför mötet kan vi fixa, allt för att skapa den perfekta möteslokalen som uppfyller era behov.

Möten i våra villor innebär alltså att ni slipper dela lobby eller bar med en massa andra hotellgäster. Istället får ni den där mysiga hemma-miljön som så ofta ligger till grund för avslappnade och öppna möten. Efter ett väl utfört och produktivt möte har man såklart förtjänat att slappna av med ett glas bubbel, eller varför inte låta oss skapa en meny av färska råvaror som ni gemensamt tillagar och avnjuter till kvällens middag som ett bra avslut på en ännu bättre dag. Har ni någon annan aktivitet i åtanke är det bara att höra av er så ser vi till att skräddarsy upplevelsen för att bättre passa era önskemål!

Grupprum, festvåning eller övernattningshus

Våra lyxvillor är flexibla. Utöver att kunna användas som möteslokal passar de också utmärkt om ni behöver grupprum, plats för mingel eller möjlighet för övernattning.

SKRÄDDARSYDDA MÖTESLOKALER - SCHEMAN OCH UPPLÄGG

Möten - Balans mellan nytta och nöje

Även om ett möte innebär att arbete står i fokus betyder det inte att man inte får roa sig. Det gäller ju att hitta en balans mellan nytta och nöje! I våra möteslokaler och övriga lokaler på anläggningen kan ni avnjuta härliga måltider eller roa er med spännande aktiviteter. Hur mycket tid ni väljer att avsätta till nytta respektive nöje beror på era behov, men vi strävar givetvis efter att förena de två på bästa sätt!

Eftersom att våra möteslokaler är så pass flexibla är det inte svårt att skapa ett upplägg som passar just er grupp som handen i handsken. Detta innebär att det finns möjlighet att skapa och planera ett dagsschema utifrån era behov och önskemål. Incheckningen sker vanligtvis klockan 13:00 på dagen ni anländer, och utcheckning sker klockan 09:00 på dagen ni reser hem igen. Passar inte dessa tider kan undantag göras vid överenskommelse.

Möteslokal över dagen eller övernattning?

Att genomföra möten på Vision Vindö innebär mer än att bara ha ett möte i ett par timmar. Det finns också möjlighet att boka våra möteslokaler under hela dagen så att ni inte behöver stressa igenom agendan, och fortfarande ha tid över att njuta av våra andra aktiviteter! Våra exklusiva villor är såklart anpassade för att kunna sova över i, men det betyder inte att de inte funkar lika bra om du bara behöver en möteslokal över dagen.

Har ni ett fullspäckat schema eller känner för att hitta på något extra roligt på kvällen finns det totalt 23 sovrum med 41 enskilda sängar för övernattningar på vår mötesanläggning. Alla våra villor kommer med fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika i planlösning och design.

Vi tror starkt på flexibilitet, skulle ni ha några frågor eller speciella önskemål är det bara att höra av er så ser vi till att ni får en unik upplevelse skräddarsydd för er. Välkomna till Vision Vindö!

Vanliga frågor om våra möteslokaler

Vår anläggning och våra möteslokaler ligger cirka 45 minuter från Stockholm.

Ja, man kan ta buss nästan hela vägen fram till anläggningen (3 minuters promenad från hållplatsen).

I våra villor kan totalt 41 personer övernatta.

Ja, det finns en stor gratisparkering.

Kan detta vara något för er?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫