Unika konferenslokaler nära Nacka

Vision Vindös konferenslokaler nära Nacka

Det hålls varje dag tusentals möten runt om i Sverige som alla följer samma, lite tröttsamma, mall för hur ett möte traditionellt ”ska” se ut. Varför inte bryta den trenden och planera in ett möte på en trevlig och nyskapande konferensanläggning nära Nacka? Vision Vindö är en mötesanläggning med en rad olika möjligheter som tillsammans med er skapar kreativa möten som alla vill vara med på. Vi tror nämligen att en kreativ omgivning bygger den bästa grunden för möten där skarpsinniga idéer kan gro och utvecklas.

Endast 45 minuter från Slussen (Stockholm) hittar ni den natursköna anläggning som vi med trygghet kan kalla en ”One of a kind”-mötesplats. Vi har en unik konferensanläggning ett stenkast från Nacka där vi enkelt kan skräddarsy vistelser för både företag såväl som privata möten. Oavsett om ni har många eller få deltagare hittar vi ett upplägg som passar er. Är ni kanske i behov av produktiva ledningsgruppsmöten där visioner kan växa, ett roligt och energigivande tillfälle där dina kollegor känner sig uppskattade, eller större ytor där ni kan genomföra en mässa eller en produktutställning där ni dessutom bjuder in era kunder till vår unika anläggning? Möjligheterna hos oss är många!

Fortsätt läsa här för mer information om möten och konferenser på Vision Vindö, eller klicka dig vidare till undersidan för fester och övriga event som även de passar utmärkt på vår anläggning nära Nacka.

Kreativa konferenslokaler så som ni vill ha dem

Vad erbjuder våra konferenslokaler i närheten av Nacka?

En av de största fördelarna med att ha sin konferens på Vision Vindö är att vi kan skapa de perfekta konferenslokalerna för just er, genom att anpassa oss efter era behov. Våra konferenslokaler nära Nacka har både stora ytor och mer intima sådana; vår största konferenslokal som rymmer upp till 100 personer men vi kan även erbjuda fem privata villor som passar utmärkt för mindre sällskap. Eller varför inte ha ett aktivt möte där ni sitter utomhus eller går runt på hela anläggningen och i dess härliga omgivningar? Oavsett vad ni väljer kan ni lita på att vi justerar lokalen efter vad som tilltalar er allra mest.

Större lokaler

Eventlokal
Vår största lokal rymmer upp till 100 personer och är utrustad med:

I och med den omfattande grundinredningen kan lokalen smidigt användas till det mesta: som stor konferenslokal, mässhall vid produktuppställningar, eller festlokal – oavsett tid på dygnet! Med bar, DJ-utrustning och mörkläggningsmöjligheter förvandlas den ljusa och fräscha konferenslokalen till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal på nolltid.

Vill ni hellre ha ett scenombyte och lämna möteslokalen föreslår vi att samla gruppen i vår klassiska arkadspelhall med törstsläckande förfriskningar som tillbehör, mingel i våra villor och på deras uteplatser, eller att ni roar er med av några av våra många andra aktiviteter.

Café Glassvillan
Under årets varmare månader har Vision Vindö äran att dela område med café Glassvillan. När caféet inte är öppet passar lokalen fint för luncher, middagar och kanske ett och annat glassfika med egenproducerad gelato även för konferensgrupper.
Svart villa för möten

Exklusiva villor

En hel villa som konferenslokal…
Är ni ett mindre sällskap eller behöver en mer intim konferenslokal kan vi bygga upp med duk och projektor för konferenser i er privata villa. Där kan ni sitta avskilt och behöver enbart ta hänsyn till och fokusera på varandra. Oavsett önskemål skapar vi konferenslokalen där ni vill ha den med behovsanpassad teknik och anteckningsmaterial på plats.
 
… eller som grupprum, festvåning eller övernattningshus
Förutom som huvudsaklig konferenslokal kan villorna med fördel även användas som grupprum när större sällskap behöver dela på sig. Och självklart passar de också utmärkt för mingel, middagar och andra liknande härligheter.
 

I våra villor behöver ni alltså inte dela lobbyn eller baren med en massa andra hotellgäster. Här är ni själva i en mysig ”hemma hos”-miljö. När de viktiga punkterna på dagens möte är avcheckade kan ni slappna av med ett glas bubbel och kanske låta oss sätta ihop en meny med färska råvaror som ni sen tillsammans tillagar och avnjuter som kvällens middag innan ni övernattar i samma hus. Om detta inte är helt i er smak och önskar någon annan form av aktivitet hjälper vi till att skräddarsy vad ni vill ha.

Våra moderna och fräscha konferenslokaler, både stora och små, ger en bra känsla som bidrar med energi och kreativitet vid  tillfällen då beslut behöver fattas och visioner växa fram; där festlokalen eller de exklusiva villorna dessutom ofta ger upphov till eftersnack som knyter ihop säcken och avslutar dagen på bästa sätt.

Aktiviteter och annat skoj

Festligheter

När besluten är tagna och mötestiden tar slut är det dags att fira allt hårt arbete som lagts ner. Då går vi utanför boxen i vår stora konferenslokal som kan ta upp till 100 personer och skapar det festliga tillfället som alla kommer prata om. Med den inbyggda baren och DJ-utrustningen som grund bygger vi om den ljusa konferenslokalen till en rökfylld nattklubb eller konsertlokal och ni kan släppa loss hur mycket ni vill oavsett tid på dygnet.

Lanseringsevent nära Nacka – Våra konferenslokaler

Varför inte bjuda in kunder och samarbetspartners till den roliga festkvällen? Kanske är det dags för ert företag att släppa nästa produkt eller tjänst, med ett lanseringsevent på dagen och party med möjlighet till övernattning på kvällen. Allt på en och samma konferensanläggning.

Om ni istället föredrar något mer privat kan en helkväll i våra exklusiva villor passa bättre. Här kan ni till och med fortsätta att jobba på teambuildingen och laga er middag själva med hjälp av recept och råvaror som tillhandahålls av oss, samt en hel del samarbete. Ni väljer helt själva!

aktiviteter

Den röda tråden på Vision Vindö är vårt intresse för bilar och motorer, vilket självklart märks listan på de aktiviteter vi har att erbjuda under er konferens. Här får ni öva på precision, koncentration och fokus på ett roligt sätt. Förutom en rad motoraktiviteter har vi även en imponerande bilutställning på Vindö Bilgalleri, med en gedigen samling av bilar från olika epoker och med en bred geografisk spridning.

För de grupper som hellre vill göra något annat i aktivitetsväg har vi en mängd andra alternativ att välja på. Allt ifrån traditionell matlagning, en föreläsning eller varför inte en mat- och dryckesprovning? Vi har även aktiviteter i form av teambuilding för de som vill stärka teamet från grunden. The sky is the limit, helt enkelt, och vi ordnar vad ni kan tänkas behöva och vilja ha.

Konferens med skräddarsydda scheman och upplägg

En balans mellan nytta och nöje som passar just er
På vår konferensanläggning är det enkelt att skapa ett upplägg som är optimalt för just er grupp. I våra privata, designade villor bor ni själva och har tillgång till allt som kan tänkas behövas. Det skapar möjligheten att utifrån ert behov och era planer lägga upp ett dagsschema där ni inte behöver påverkas av andra och ni kan lägga allt fokus på er själva. Ni får helt enkelt en ostörd tid i en ”hemma hos”-miljö. Som standard är incheckningtiden kl. 13.00 på ankomstdagen och utcheckningstiden kl. 09.00 på avresedagen, men undantag kan göras vid överenskommelse.

Som komplement till villorna och för välbehövliga miljöombyten finns alla andra lokaler och ytor på anläggningen, där ni kan avnjuta goda måltider eller roa er med spännande aktiviteter. Hur mycket tid ni väljer att avsätta till nytta respektive nöje beror på era behov, men vi strävar givetvis efter att förena de två på bästa sätt!

Enbart dagskonferens eller övernattning?
Tack vare vårt geografiska läge i närheten av Nacka och Stockholm kan ni utan problem boka in en dagskonferens där ni hinner med en fulländad heldag och kommer hem samma kväll. Även om våra villor är anpassade för att kunna sova över i funkar de lika bra som konferenslokal som enbart ska nyttjas för en dag. Vi kan enkelt sätta upp projektor, skärm samt fylla upp med skrivmaterial så ni bekvämt kan sitta antingen runt matbordet eller i soffan och skapa visioner. 

Men om ni har mycket att hinna med eller vill roa er en helkväll finns totalt 23 sovrum med 41 enskilda bäddar till ert förfogande för övernattningar. Alla fem villor är fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika i planlösning och design.

Flexibilitet är vårt motto så tveka inte att höra av er så vi kan ordna en unik vistelse som passar er. Välkomna till Vision Vindö!

Vanliga frågor om våra konferenslokaler nära Nacka

Vår anläggning och våra konferenslokaler ligger cirka 45 minuter från Stockholm.

Ja, man kan ta buss nästan hela vägen fram till anläggningen (3 minuters promenad från hållplatsen).

I våra villor kan totalt 41 personer övernatta.

Ja, det finns en stor gratisparkering.

Kan detta vara något för er?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫