Unika eventlokaler på Värmdö

Event & fest på Vision Vindö

Har det äntligen blivit dags för den årliga teambuildingen eller ett riktigt festligt lanseringsevent för företaget? Eller är det kanske dags en oförglömlig svensexa, möhippa eller annan fest med kompisgänget? Oavsett ändamål och sällskap har vi perfekta eventlokaler för tillfället; våra unika eventlokaler på Värmdö passar nämligen utmärkt för alla sorters fester eller event. Låt oss på Vision Vindö hjälpa er att förverkliga era drömmar!

När du letar efter eventlokaler  är det viktigt att hitta något som går hand i hand med stämningen ni vill förmedla. Vår anläggning, med rymliga eventlokaler och utomhusytor, kan anpassas efter just era önskemål och behov och vi kan därför tryggt säga att våra eventlokaler är ett utmärkt val för nästa firande. Både företag och privata sällskap som längtar efter en festlig och upplevelserik tillställning är varmt välkomna till oss för att uppleva våra unika eventlokaler på Värmdö och en eventmiljö i förstaklass.

Här nedanför finns exempel på evenemang som vi redan vet passar perfekt i våra eventlokaler på Vision Vindö. Med det sagt tycker vi bara att det är spännande med andra, kreativa förfrågningar som kan utmana oss. Det är ju trots allt lite vår grej, det här med visioner.

Fest

Person häller upp mosserande dryck i glas

Med DJ-bås, inbyggd bar och möjligheter att mörklägga kan vår eventlokal snabbt ställas om till nattklubb eller en härlig middagsbjudning med underhållning. En fullspäckad festlokal helt enkelt!

Lansering

En bil under ett skynke

Stora ytor gör Vision Vindö till en ypperlig anläggning för alla sorters lanseringar. Flera byggnader och stora parkeringar skapar de bästa förutsättningarna för just er lansering.

Mässa

Sportbilar i vision vindös lokal

Lada på 300-500 kvm till ert förfogande. Öppna ytor till er förfogande. Här är det bara fantasin som sätter stopp. Sitt namn till trots är ladorna givetvis smakfullt inredda i stilren design.

Live-streaming

Två personer håller i en livestream

Våra anpassningsbara eventlokaler i inspirerande miljöer möblerar vi till studios efter egna önskemål. Stora utrymmen gör det lätt för er att sprida ut önskad teknik och bygga de montrar som ni önskar.

VIP-event

Vision vindö boende

Välj mellan hus som är inredda i allt från English Countryside-stil med femtiotals-funkis till moderna och stilfulla enplansvillor med stor altan och jacuzzi. Alla med mötesmöjligheter i avslappnad och exklusiv ”hemma hos”-miljö.

Övriga event

Ett findukat bord

Är ni ute efter något helt annat? Säg bara till – vi tar oss gärna an uppgiften! Kanske vill ni fira ert jubileum med en grillfest i häftig, lekfull miljö hos oss? Hos oss finns fest- och eventlokaler, men också ordentliga ytor både inne och ute att dansa, mingla och äta på.

Företagsevent på Värmdö

När det kommer till just företagsevent finns det inget som säger att man måste göra si eller så. Ett riktigt lyckat företagsevent handlar i grund och botten om att ha roligt! Det spelar ingen roll vilken sorts aktiviteter som passar bäst för just er grupp och om det är teambuilding ni är ute efter är Vision Vindö på Värmdö det perfekta stället. Kanske är ni ett sportigt gäng som är sugna på en padelturnering? Eller föredrar ni en dag i en spelhall? När ni håller era företagsevent hos oss är möjligheterna näst intill oändliga – oavsett om ni vill ha mat- och dryckesprovning eller en dag av föreläsningar ser vi till att det blir ett lyckat företagsevent.

Bra att veta

Är du intresserad av att hyra någon av våra eventlokaler på Värmdö? Här kommer några saker som är bra att veta!

Bra att veta

Är du intresserad av att hyra någon av våra eventlokaler? Här kommer några saker som är bra att veta!

Symbol på en soffa

Lokaler & Området

Våra eventlokaler på Värmdö ligger i närheten av Stockholm och kommer i massor av varianter. Vi har både stora som små eventlokaler och hus som passar sällskap av olika storlekar och en bred variation av tillställningar. Vår största festlokal rymmer upp till 100 personer, men kan även delas upp i mindre sektioner om det passar ändamålet bättre. Rymliga områdesytor gör det också fullt möjligt att ha mässor, lanseringsevent och marknader utomhus.

Här finns mer information om våra eventlokaler.

Symbol på två glasstrutar

Mat & dryck

Förutom det glassfika som är obligatoriskt under ett besök hos oss ser vi även till att övriga måltider blir till belåtenhet. Catering enligt era önskemål, mat tillagad på plats, eller varför inte göra matlagningen till en gruppaktivitet? Vi löser råvaror och recept, och ni kan ha roligt tillsammans i köket. Självklart ser vi till att lösa era minst lika viktiga dryckesönskningar också!

Observera att det inte är tillåtet att ta med sig egen mat och dryck till Vision Vindö, enligt reglerna för serveringstillstånd i Värmdö kommun.

Symbol på en nyvaken person

Övernattning

I samband med event och fester i våra eventlokaler kan vi också erbjuda övernattning i någon eller några av våra fem villor. Där får ni total avskildhet från anläggningens andra besökare och kan njuta av all exklusivitet i endast varandras sällskap.

Som standard är incheckningtiden kl. 13.00 på ankomstdagen och utcheckningstiden kl. 09.00 på avresedagen, men undantag kan göras vid överenskommelse.

Här kan du läsa mer om våra boenden och se bilder på deras fantastiska inredning.

Boende

Vision Vindö tillhandahåller övernattningsmöjligheter i fem nybyggda och stilfullt inredda villor. Totalt finns 23 sovrum med 41 enskilda bäddar. Varje hus har egna fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika. På så sätt kan vi se till att matcha just den eller de villor som möter er grupps behov och önskemål på det mest optimala sättet. Planritningar finns i bildkarusellerna.

Ornö

Ovanför Glassvillans lokaler i villa Ornö finns denna vackra våning med fem dubbelrum med delbara sängar och en stor balkong.

Svartskär

Svartskär är en tvåplansvilla med tre dubbel- och två enkelrum. Huset är inrett i English Countryside-stil och har en trevlig trädgård med en mindre uteplats.

Rånö

Rånö är vår kanske mest säregna villa, med sin färgstarka femtiotalsinspirerade funkisinredning. Huset har fyra dubbelrum och ett enkelrum.

Harö

Förutom fyra dubbelrum har enplansvillan Harö även en stor uteplats med både bastu och en väderskyddad matplats för upp till 30 personer.

Korsö

Enplansvillan Korsö med fyra dubbelrum andas lyx inte bara i sin inredning, utan även för att inomhusbastun kompletteras av jacuzzin på altanen.

Hyra eventlokal på värmdö

När det gäller att hyra en eventlokal eller festlokal finns ett par grejer som är bra att tänka på. Det första och kanske viktigaste är att lokalen ska återspegla känslan och stämningen ni vill ha på själva eventet eller festen. Ett lanseringsevent i en tråkig liten lokal vill nog ingen ha, gästerna ska ju verkligen ska känna att det är något spännande och roligt på gång! Precis det måste eventlokalen såklart också reflektera. Vår anläggning och våra lokaler har inte bara en unik och exklusiv känsla, ni får också en specialanpassad upplevelse där både ni och era gäster får en oförglömlig upplevelse.

Förutom att träffa rätt när det gäller stämningen finns ett par andra saker som är bra att tänka på när du ska hyra en eventlokal:

Hyra eventlokal nära stockholm

När det gäller att hyra en eventlokal eller festlokal finns ett par grejer som är bra att tänka på. Det första och kanske viktigaste är att lokalen ska återspegla känslan och stämningen ni vill ha på själva eventet eller festen. Ett lanseringsevent i en tråkig liten lokal vill nog ingen ha, gästerna ska ju verkligen ska känna att det är något spännande och roligt på gång! Precis det måste eventlokalen såklart också reflektera. Vår anläggning och våra lokaler har inte bara en unik och exklusiv känsla, ni får också en specialanpassad upplevelse där både ni och era gäster får en oförglömlig upplevelse.

Förutom att träffa rätt när det gäller stämningen finns ett par andra saker som är bra att tänka på när du ska hyra en eventlokal:

1. Hur vill du att lokalen ska vara?

Eftersom vi kan skräddarsy våra fest- och eventlokaler är det inte fel att fundera på hur ni vill ha lokalen. När ni har klurat ut detta sätter vi i gång med arbetet och gör i ordning lokalerna i för att passa just era behov.

2. Hur stor lokal behövs?

Innan ni hyr en eventlokal är det bra att veta hur många personer som kommer att delta. Oavsett om ni är ett sällskap på 10 eller 100 personer kan ni vara trygga med att våra eventlokaler är rymliga nog. I vår stora festlokal ryms upp till 100 personer, medan våra fem villor finns till förfogande för mindre tillställningar. Om ni är osäkra på hur många kan det vara bra att ta det säkra före det osäkra och välja en festlokal som är lite för stor än en som är för liten.

3. Behövs någon särskild utrustning?

En av anledningarna till att våra eventlokaler är så pass uppskattade som de är beror på att vi ser till att ni har alla förutsättningar för att kunna styra upp ett lyckat event. På plats i vår större eventlokal finns utrustning som till exempel en monterbar scen, projektor med bildskärm, mikrofoner – ja, till och med en inbyggd bar!

Vanliga frågor om våra eventlokaler på Värmdö

Vår stora eventlokal rymmer totalt 100 personer. Villorna har sittplats vid matbord för 6-12 personer men kan givetvis passa för fler än så vid exempelvis mingel.

Nej, detta då det strider mot svensk alkohollag.

Ja, generellt sett. Vår stora eventlokal ligger på bottenvåningen i en tvåvåningsbyggnad och även de flesta av villorna har sina sällskapsytor på nedervåningen. Värt att notera är att stora delar av anläggningens utomhusytor är belagda med grovt grus, men att det självklart går bra att köra fram med bil till byggnadernas entréer vid behov.

Vi har en fast exempelmeny men kan också skräddarsy maten efter era önskemål. Kontakta oss för mer information.

Låter detta spännande?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫