Event & fest på Vision Vindö

Vi kan hjälpa till att förverkliga alla era event- och festdrömmar! Vår anläggning, med rymliga lokaler och utomhusytor, kan anpassas för just era önskemål. Både företag och privata sällskap som längtar efter en rolig och upplevelserik tillställning är välkomna till oss.

Här nedanför finns exempel på evenemang som vi redan vet passar utmärkt på Vision Vindö. Med det sagt tycker vi bara att det är spännande med andra, kreativa förfrågningar som kan utmana oss. Det är ju trots allt lite vår grej, det här med visioner.

Fest

Med DJ-bås, inbyggd bar och möjligheter att mörklägga kan vår eventlokal snabbt ställas om till nattklubb eller en härlig middagsbjudning med underhållning. 

Lansering

Stora ytor gör Vision Vindö till en ypperlig anläggning för alla sorters lanseringar. Flera byggnader och stora parkeringar skapar de bästa förutsättningarna för just er lansering.

Mässa

Lada på 300-500 kvm till ert förfogande. Öppna ytor till er förfogande. Här är det bara fantasin som sätter stopp. Sitt namn till trots är ladorna givetvis smakfullt inredda i stilren design.

Live-streaming

Våra anpassningsbara lokaler i inspirerande miljöer möblerar vi till studios efter egna önskemål. Stora utrymmen gör det lätt för er att sprida ut önskad teknik och bygga de montrar som ni önskar.

VIP-event

Välj mellan hus som är inredda i allt från English Countryside-stil och femtiotals-funkis till moderna och stilfulla enplansvillor med stor altan och jacuzzi. Alla med mötesmöjligheter i avslappnad och exklusiv ”hemma hos”-miljö.

Övriga event

Är ni ute efter något helt annat? Säg bara till – vi tar oss gärna an uppgiften! Kanske vill ni fira ert jubileum med en grillfest i häftig, lekfull miljö hos oss? Ordentliga ytor både inne och ute att dansa, mingla och äta på.

Bra att veta

Bra att veta

Lokaler & Området

Vi har både stora och små lokaler och hus som passar sällskap av olika storlekar och en bred variation av tillställningar. Vår största lokal rymmer upp till 100 personer, men kan även delas upp i mindre sektioner om det passar ändamålet bättre. Rymliga områdesytor gör det också fullt möjligt att ha mässor, lanseringsevent och marknader utomhus.

Här finns mer information om våra lokaler.

Mat & dryck

Förutom det glassfika som är obligatoriskt under ett besök hos oss ser vi även till att övriga måltider blir till belåtenhet. Catering enligt era önskemål, mat tillagad på plats, eller varför inte göra matlagningen till en gruppaktivitet? Vi löser råvaror och recept, och ni kan ha roligt tillsammans i köket. Självklart ser vi till att lösa era minst lika viktiga dryckesönskningar också!

Observera att det inte är tillåtet att ta med sig egen mat och dryck till Vision Vindö, enligt reglerna för serveringstillstånd i Värmdö kommun.

Övernattning

I samband med event och fester i våra lokaler kan vi också erbjuda övernattning i någon eller några av våra fem villor. Där får ni total avskildhet från anläggningens andra besökare och kan njuta av all exklusivitet i endast varandras sällskap.

Här kan du läsa mer om våra boenden och se bilder på deras fantastiska inredning.

Boende

Vision Vindö tillhandahåller övernattningsmöjligheter i fem nybyggda och stilfullt inredda villor. Totalt finns 23 sovrum med 41 enskilda bäddar. Varje hus har egna fullt utrustade kök, badrum och sällskapsytor men är i övrigt unika. På så sätt kan vi se till att matcha just den eller de villor som möter er grupps behov och önskemål på det mest optimala sättet. Planritningar finns i bildkarusellerna.

Ornö

Ovanför Glassvillans lokaler i villa Ornö finns denna vackra våning med fem dubbelrum med delbara sängar och en stor balkong.

Svartskär

Svartskär är en tvåplansvilla med tre dubbel- och två enkelrum. Huset är inrett i English Countryside-stil och har en trevlig trädgård med en mindre uteplats.

Rånö

Rånö är vår kanske mest säregna villa, med sin färgstarka femtiotalsinspirerade funkisinredning. Huset har fyra dubbelrum och ett enkelrum.

Harö

Förutom fyra dubbelrum har enplansvillan Harö även en stor uteplats med både bastu och en väderskyddad matplats för upp till 30 personer.

Korsö

Enplansvillan Korsö med fyra dubbelrum andas lyx inte bara i sin inredning, utan även för att inomhusbastun kompletteras av jacuzzin på altanen.

Låter detta spännande?

Vision Vindö är en unik mötesanläggning i Värmdö i Stockholms skärgård. Verksamheten är en del av koncernen Tott Group, läs mer på tottgroup.se.

© Vision Vindö 2022

Övrig information

Vindö Glass & Logi AB
559106-0230

Integritetspolicy ≫
Art attribution ≫